“I dream sometimes about flying. It starts out like I’m running really really fast and I’m like super human. And the terrain starts to get really rocky and steep. And then I’m running so fast that my feet aren’t even touching the ground and I’m floating. And it’s like this amazing, amazing realness. I’m free. I’m safe. Then I realize, I am completely alone. And then I wake up.”
— Summer Finn, (500) Days of Summer.

Wednesday, February 1, 2012

Expectations

When The Smiths songs keep playing in 500 days of Summer it lighten up my life.






Life is full with surprises.

Engkau tak jangka apa yang akan jadi harini dan bagaimana pula esok. aku cuma harap hari yang mendatang dalam hidup aku hanya penuh dengan kebahgiaan. Malah, aku nak mula ketepikan rasa kesunyian yang selama ini dah terperangkap dalam diri. Aku dah bosan.

Tapi aku masih buntu.

dan masih mencari.

Aku hanya nak senyum selepas ini walaupun aku rasa terluka atau pahit kelak. aku cuma takkan berhenti senyum. aku dah biasa tempuh pahit dalam hidup. ala takat fake smile is my thing. its so me. kau boleh cakap aku hipokrit, i don't care. sebab sometimes i am.

cuma beza nya bila orang buat kita tersengih depan laptop dengan baca every word yang dorang tulis,

engkau tahu orang itu berbeza dan telah gembirakan kau dalam cara halus.


The thing is,
Aku cuma nak elakkan jadi macam Summer, but at the end i'm still have the same thoughts just like Summer. Bukan dari sekarang, tapi dari dulu lagi. Aku cuma rasa it won't work. Maybe that's why every relationship i never take it serious. because i never really worked for it.


I  don't fall easily- zee 

The best way to love something is to realize you may lose it.- I never done this.



Until one day. one RT from twitter is changing my life. Dari pergaduhan ( more to bahan membahan ) it turn out to be you know what i mean.



kenal baru semalam, tapi gaduh macam dah kenal 3 tahun.



After five days i back from Kolumpo. I got this. I just wanna tell you i do expect that you gonna say that. and i do thinking about you for five days that we don't contact each other. But i never thought this kind of situation.


Pagi itu,
Log in twitter,


checking inboxGuess what?! I'm glad you back, I miss you.

I knew it sound serious when the words its not contain ha-ha.

2 comments:

syafiqakarim said...

terusan senyum wpun perit.sobs,
kau pooo..da la xnak jumpa aku time kat KL. haha

zee ong said...

woi sayang maaf lah aku pergi sebab nak settle hal akak aku. bukannya pergi berjalan yang :) but one day sure i'm gonna meet you babe. just be patience..one day ..